meetroo


Work happy

 

Eenvoud

Wij geloven dat we met de inzet van slimme technologie mensen overal ter wereld productiever en flexibeler kunnen laten werken. En dat dat leidt tot gezonde groei en tot meer plezier. Daarom bedenken wij software oplossingen die een lach op je gezicht toveren. Omdat ze eenvoudig en betaalbaar zijn, meer inzicht en controle bieden en de functies van middenmanagers en administratieve taken overbodig maken. 

Enjoy the meetroo way of working: work happy!

Standaard software

Wij leveren standaard uitbreidingen op Office 365 waarmee organisaties administratieve bedrijfsprocessen slimmer en vele malen efficiënter kunnen uitvoeren. Onze oplossingen vereisen geen handleiding en maken het werken een stuk prettiger. Bovendien sluiten ze naadloos aan bij de dagelijkse werkwijze vanuit de desktop, het web en mobiele platforms. Normaal kosten dergelijke software oplossingen zo’n 15 tot 30.000 euro. Wij bieden ze aan voor 1/10 van de prijs.  

Kijk, daar worden klanten vrolijk van!

Maatwerk

Naast het leveren van gestandaardiseerde online software kunnen onze partners ook onder hun eigen naam maatwerk projecten uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uitbreiden van een SharePoint Intranet en het ontwikkelen van klant specifieke document management oplossingen, mobiele applicaties en workflow oplossingen. En dat alles voor een scherp inkoop tarief.

  

Inschrijven voor Webinar

 

Inschrijven voor nieuwsbrief
Samenwerken


Lagere prijs

De samenwerking tussen Meetroo en haar partners is gebaseerd op margedeling. De meeste van onze diensten leveren 30% tot 50% marge op. Op deze manier kunt u pakketten aanschaffen voor een veel lagere prijs dan u bent gewend.

Samen zoeken naar oplossingen

Meetroo focust met haar producten o.a. op oplossingen op het gebied van Finance, HR en Sales. Standaardoplossingen die bij ieder bedrijf inzetbaar zijn. En aangezien elke organisatie uniek is, zoeken we samen naar oplossingen die typerend zijn voor klant specifieke expertise.

Klantcontact

Als partner van Meetroo behoudt je altijd het eerste contact met de klant. Meetroo is op de achtergrond beschikbaar als tweedelijns support.

 

 

Voordelen voor partners

 

  • Een unieke kans om terugkerende inkomsten te krijgen, uw klantenbestand te vergroten en meer winst te maken.
  • Customer lifetime revenue.
  • Verbetering van de concurrentiepositie door een echte end-to-end-oplossing te verkopen in plaats van single-point-oplossingen.
  • Geen investeringen nodig en snelle go-to-market.
  • Standaardproducten met product updates en support.
  • Snelle implementatie (< 1 dag) gebaseerd op Office 365 en SharePoint Online.

Tarieven

Je kunt onze SharePoint expertise inkopen tegen aantrekkelijke tarieven. Vul dit formulier in om onze prijslijst te ontvangen.

 

Vraag prijslijst op

Download de mythes van SharePoint

 

Word partner

Referenties

BREINWAVE

BREINWAVE

'Meetroo levert ons een succesvol product, waardoor wij meer tevreden klanten hebben’

CLOUDFORYOU

CLOUDFORYOU

‘Meetroo weet ingewikkelde trajecten snel en eenvoudig te realiseren’