feed-image Blog RSS

BLOG PAGE

STAY UP TO DATE

Meetroo.nl - Items filtered by date: August 2017

 

 

Sinds het begin van het jaar is het er, Microsoft teams. Ineens is het een stuk makkelijker samen te werken van af verschillende locaties. En dat binnen de eigen, veilige, digitale bedrijfsomgeving. We zien dat veel partners en klanten zijn begonnen met het werken met Microsoft Teams. Veel hebben nog wel moeite het een vaste plek te geven in hun dagelijkste werk. De techniek biedt weinig handvatten over hoe het praktisch aan te pakken. En als je niet uitkijkt heeft het een negatief effect op je productiviteit.

  

Op onze telefoons doen we het regelmatig: handige apps installeren. Nog maar weinig mensen hebben de gewoonte applicaties (add-ins) te downloaden in een Microsoft Office omgeving, terwijl dat al kan sinds 2013. Wist je dat er enorm handige Outlook Add-ins zijn, die het werken met email een stuk leuker en productiever maken? Add-ins voor Word, Excel en PowerPoint kunnen sinds kort geautomatiseerd worden uitgerold naar alle medewerkers binnen een Office 365 tenant, en voor Outlook komt dit binnenkort ook beschikbaar.

  

Vanuit onze activiteiten en persoonlijke interesses lezen wij veel artikelen. Soms komen we verhalen tegen waarvan we denken “WOW, dat is vernieuwend, inspirerend, grappig of een goede uitleg, Dat moeten we delen!” Daarom introduceren wij een nieuw onderdeel aan onze mailing: “Wat wij lezen”.

volg ons

en mis nooit de laatste updates

 

feed-image RSS