BLOG PAGE

STAY UP TO DATE

Het traditionele intranet is dood

We zijn niet goed in staat snel toegang te krijgen tot alle interne en externe informatiebronnen en applicaties. Hier hebben we dagelijks last van en het is echt een probleem: de chaos van links. Links op een intranet, in onze Browser favorieten en in de mail van onze mailbox. Applicaties zijn bereikbaar via een startmenu, de Office 365 App launcher en diverse andere systemen en linkjes. Navigeer je door dit bos van links dan vind je niet wat je nodig hebt. Als je bedenkt dat een gemiddelde organisatie vele tientallen tot enkele honderden belangrijke resources heeft en iedereen deze probeert te proppen in het CMS van intranet, dan is meteen duidelijk waarom het bestaande intranet slecht werkt. Er is geen centrale plek voor al deze bronnen, plus je persoonlijke links, ook nog bruikbaar op ieder device…

Vervang intranet voor Meetroo Entree

Tijdens het webinar op 28 juni lanceren wij Meetroo Entree: een dashboard waarmee medewerkers op een intuïtieve en laagdrempelige manier toegang hebben tot alle bedrijfsinformatie en applicaties waar ze dagelijks mee werken. Het vervangt de voorkant van het intranet zoals we dat nu kennen en is ontworpen in lijn met de manier hoe we omgaan met applicaties op onze smartphone en PC. Zonder enige vorm van training is Meetroo Entree direct te gebruiken, alsof je in een nieuwe auto stapt waarmee je meteen kunt wegrijden.

Twee-weg communicatie rond resources

Applicaties en databronnen zijn belangrijk gereedschap in de huidige informatie samenleving. Met Meetroo Entree ontstaat twee-weg communicatie rond deze resources. Medewerkers die een informatiebron of applicatie vinden, kunnen namelijk direct in contact komen met degene die deze beheerd. Zo kan men feedback geven of vragen stellen aan de interne eigenaar of leverancier zonder eerst te moeten achterhalen wie of welke organisatie deze beheert. Hier worden medewerkers echt blij van!

Schrijf je in voor onze webinars

Wil je meer weten over Meetroo Entree en de voordelen die het biedt voor IT Service Providers? Schrijf je dan in voor onze webinars op 28 en 30 juni. Hier wordt de volledige functie van Meetroo Entree uit de doeken gedaan.

volg ons

en mis nooit de laatste updates